ZWEMBAD DE MEENE GAAT 1 JUNI OPEN!

De wil was er zeker, het nemen van het besluit was niet makkelijk maar uiteindelijk besloot het bestuur unaniem dat badmeester Rick Blasman de kraan open mocht draaien! Het zwembad wordt gevuld en vanaf 1 juni kan er weer gezwommen worden, alleen voor abonnementhouders, volgens de regels van het RIVM, volgens protocol en na reservering.

Anders dan anders

Het zal, zeker in de maand juni anders dan anders zijn op het zwembad. De jeugd t/m 12 jaar kan vanaf 13.30uur tot 17.30uur in het recreatiebad komen zwemmen en ook de geheel gerenoveerde glijbaan zal dan uiteraard geopend zijn. Begeleiding van kinderen is toegestaan, maximaal 1 volwassene (die zelf niet mag zwemmen) per 2 kinderen. Wel moet een begeleider zich van te voren aanmelden. 

Voor zwemmers vanaf 13 jaar zal het even wennen zijn dat het verplicht is om van te voren, bij voorkeur online of telefonisch te reserveren. Per tijdvak van  30 minuten kunnen er maximaal 6 personen tegelijk hun baantjes komen zwemmen, ieder in hun eigen baan die van te voren kenbaar wordt gemaakt. Zwemmers vanaf 13 jaar zijn welkom van 09.00 tot 17.30uur en alleen in het diepe bad.

Het bestuur hoopt van harte dat de regelgeving voor zwembaden vanaf 1 juli versoepeld gaat worden zodat ook de oudere jeugd meer mag dan alleen baantjes zwemmen.

In de maand juni is het zwembad vooralsnog alleen toegankelijk voor abonnementhouders. Het goede nieuws is wel dat de voorverkoopprijzen ook de rest van het seizoen zullen blijven gelden!

Meer informatie oa. over het reserveren van een tijdvak volgt binnenkort.