Recreatiebad de Meene gaat versoepelen!

Vanaf zaterdag 27 juni gelden weer de normale openingstijden op het zwembad. Op doordeweekse dagen kan er dus weer vanaf 07.00 uur ‘s morgens gezwommen worden. Voor actuele openingstijden zie onze website.

Bovendien hoeft er vanaf 27 juni niet meer gereserveerd te worden! Ook voor jongeren van 13 -18 jaar is er goed nieuws, vanaf zaterdag zijn ze weer welkom als recreatieve zwemmers!

Ook losse kaartverkoop en 10-badenkaart verkoop is vanaf zaterdag 27 juni weer mogelijk. Kleedhokjes, douches en toiletten binnen zijn en blijven alleen toegankelijk voor baantjeszwemmers. De recreatieve zwemmers kunnen gebruik maken van de buitenkleedruimtes en toiletten.

Let op! Voorlopig is het maximaal aantal bezoekers vastgesteld op 1000. Het kan dus voorkomen dat je een ander moment moet uitzoeken om te komen zwemmen!

Hoewel velen ongetwijfeld zeer blij zijn met deze versoepeling blijft het belangrijk dat volwassenen buiten het water de 1,5e meter afstand blijven houden! Zo lang een ieder dit doet kan deze versoepeling van kracht blijven en zullen velen kunnen genieten van het mooie zwembad in Ruurlo.

Abonnementen kunnen ook vanaf 27 juni nog tegen extra voordelige prijzen worden aangeschaft. Het bestuur hoopt dat velen het goede voorbeeld van anderen zullen volgen.