Vrijwilligers

Onze vrijwilligers!

In 1973 is het zwembad open gegaan mede dankzij de “Actie Plons”. Bij deze actie, die toen bijna 100.000 gulden opbracht, was heel Ruurlo bij betrokken. Daarop kunnen we tot op de dag van vandaag trots zijn.

Helaas wordt het voor zwembaden jaarlijks steeds lastiger om het hoofd boven water te houden. Het hoofddoel is dan ook eenvoudig te omschrijven: “De zorg dat het zwembad ook de komende tientallen jaren op een financieel gezonde manier kan blijven voortbestaan.”

Net als in de begin jaren zeventig wil Stichting Zwembad Ruurlo opnieuw een “Actie Plons” starten. Daarvoor is SZR is op zoek naar personen die zich elk op zijn/haar eigen wijze willen inzetten als vrijwilliger voor ons zwembad.

We zoeken niet alleen “handige” vrijwilligers voor diverse klusjes/reparaties maar ook vrijwilligers die bijvoorbeeld PR-matig iets zouden kunnen betekenen. Ook mensen met “groene vingers” ,creatieve ideeën, etc. kunnen we goed gebruiken!

Op het onderstaand formulier kunt u zich aanmelden als vrijwilliger. In overleg bekijken we dan hoe we het best van uw aanbod gebruik kunnen maken. Overigens, ook zonder abonnement is uw hulp van harte welkom!


Aanmeld formulier als vrijwilliger voor Zwembad de Meene te Ruurlo.

Vul onderstaand formulier in indien u zich wenst aan te melden als vrijwilliger voor het Zwembad.
Wij zullen dan met u contact opnemen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw leeftijd

  Uw kwaliteiten en beschikbaarheid

  Beveiliging:
  captcha